IMG_20210805_184606_346.jpg

Janiina Rahkonen

  • Facebook
  • Instagram

Minä

Olen Janiina Rahkonen, Fysioterapeutti, MyFascia-terapeutti, LPG-terapeutti ja ensimmäiseltä ammatiltani lähihoitaja.

Olen 2 lapsen äiti, minulla on 11 v. poika ja 13 v. tytär, jotka pitävät huolen, että pysyn trendien harjalla enkä ole liian nolo. Haaveilen pienestä allergiaystävällisestä koirasta, jonka voisin ottaa välillä töihin terapiakoiraksi. Mieheni työskentelee myös MyFascia-terapeuttina Sammonkadulla.

Luonteeltani olen iloinen, reipas ja huumorintajuinen, kuulemma aina aurinkoinen. Harrastan tavoitteellisesti kuntosalilla treenaamista Jari ”Bull” Mentulan valmennuksessa. Kovan treenin vastapainoksi rakastan rentoutumista ja rauhoittumista, palautumista, metsää ja erilaisia keinoja, jotka edesauttavat palautumista.

 

Tykkään jutella asiakkaiden kanssa ja erityisesti kuunnella asiakkaita, mutta osaan myös olla hiljaa läsnä. Minulle tärkeää on ottaa sinut vastaan juuri sellaisena kuin olet, silloin pääsemme parhaimpaan hoitotulokseen. Haastattelen huolellisesti, tutkin ja hoidan sinulle sopivalla voimakkuudella ja erilaisia tekniikoita hyödyntäen, fascia-hoidon ei tarvitse sattua.  MyFascia konseptin mukaisesti käymme läpi elämäsi eri osa-alueita ravitsemuksesta nukkumiseen ja annan niihin sinulle vinkkejä. Fysioterapeutiksi olen siitä mukava, että kotiin saat usein vain 1 harjoituksen (Max. 3), jotta saat ne tehtyä. 😉

 

Olen lisäkouluttautunut LPG-terapeutiksi ja hankin uusimman LPG- laitteen, joka perustuu alipaineimuun ja mekaaniseen rullan ja läppään hoitopäässä. Sillä voidaan hoitaa 90 % fysioterapian vaivoista ja hoitoihin käy lääkärin fysioterapia lähete, jolla saat hoidosta kelakorvauksen. LPG on täysin kivuton hoitomenetelmä, jolla vaikutetaan fascioihin, lihaksiin ja aineenvaihduntaan, voidaan hoitaa mm. kipuja, lihasjumeja ja palovammoja, revähdyksiä jne. Käy lukemassa lisää sivulta TÄSTÄ

Olen käynyt koulutukset myös purentalihasten fysioterapiaan (TMD), kinesio-teippaukseen ja MyFascia-konseptin arpien käsittely, epäsuorat tekniikat ja vagushermon kautta sympaattisen hermoston rauhoittaminen. Teen myös EMG l. lihasaktivaatio-mittauksia, jolla arvioidaan lihasten aktivoitumista ja haetaan sinulle sopivan liikkeet tietyn lihaksen voimistamiseksi. EMG mittauksesta on hyötyä toistuvissa kipu- ja jumitiloissa ja esimerkiksi leikkausten jälkeen.

Yhteystiedot

Janiina Rahkonen

My Fascia Tampere

Sammonkatu 76, Tampere