top of page
Alanko Joonas.jpg

Joonas Alanko

Hei!

Olen Joonas Alanko, koulutettu hieroja, MyFascia-terapeutti ja personal trainer. Olen lempeä hoitaja ja teen erilaisia MyFascia-hoitoja. Hoitaessa otan sinut vastaan yksilöllisesti ja paneudun asiaasi kunnolla. Hoidan sinulle sopivalla tekniikalla ja otteilla. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Joonas Alanko

My Fascia Tampere

Sammonkatu 64 (sisäpiha), Tampere

+358 45 6424959​

  • Facebook
  • Instagram

Tietoa minusta

Olen Joonas Alanko koulutettu hieroja. Olen erikoistunut heti urheiluhierojaksi valmistumiseni jälkeen MyFascia-terapeutiksi ja personal traineriksi. Luonteeltani olen huumorintajuinen, leppoisa ja rento, kanssani on helppo tulla toimeen. Harrastuksiini on kuulunut lapsena jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu.

 

Sittemmin kamppailulajit alkoivat kiinnostamaan ja harrastin vapaaottelua ja lukkopainia sekä omankehon hallintaan liittyvät treenit kiinnostivat kovasti. Nykyään, hieman vammojenkin ohjaamana käyn salilla tavoitteellisesti. Kotona minulla on puoliso, joka on myös MyFascia-terapeutti sekä 13v poika- ja 15v tytärpuoli.

My Fascia-hoitoihin tutustuessani ja niitä käyttäessäni hieronnan ohella, huomasin asiakkaiden saavan tehokkaammin apua ja sen vaikutus kesti pidempään. Hoitaessani otan sinut vastaan yksilöllisesti, kuuntelen sinua ja haluan perehtyä tilanteeseesi perin pohjin, ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet MyFascia- konseptin mukaisesti. Tutkin sinut huolellisesti mm. liikkuvuuden osalta ja palpoiden. Osaan hoitaa sekä voimakkaammin, että tarvittaessa kevyemmin. Konsultoin tarvittaessa kollegoita ja ympärilläni on myös loistava tukiverkko erialojen ammattilaisia, jonne ohjaan sinut tarvittaessa, mm. fysioterapia. Olen myös perehtynyt arpien hoitoon.

Aion aktiivisesti yhä jatko kouluttautua MyFascia maailmaan syvemmälle ja perehtyä mm. purentalihasten hoitoon.

Työskentelen täysipäiväisesti MyFascialla.

Tervetuloa palveltavaksi!

bottom of page