Copyright:  MY FASCIA OY, Hakkarintie 3 37550 Lempäälä 2671977-7,

My Fascia Mind

 

My Fascia Mind tarjoaa sinulle ratkaisukeskeistä keskusteluapua.

Ratkaisukeskeinen terapeuttimme on sinua varten monenlaisissa elämänvaiheissa ja erilaisissa elämän haasteissa ja kriiseissä. Kroonisten kipujen, erilaisten fyysisten vammojen tai sairauksien ja esimerkiksi synnytyksen jälkeisten haasteiden hoitamisessa ratkaisukeskeinen terapiakeskustelu tukee kuntoutumistasi.

 

Ratkaisukeskeisen terapiakeskustelun avulla sinulla on myös mahdollisuus tarkastella omaa elämääsi erilaisten näkökulmien valossa. Sinun on mahdollisuus vahvistaa itseäsi, löytää elämäniloa, saada apua, tukea ja selviytymistä tukevia välineitä erilaisiin elämänvaiheisiin, solmukohtiin ja kriiseihin.

 

Ratkaisukeskeisen terapeuttimme työskentely on lähtöisin sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Työskentelyssä käytetään ratkaisukeskeisen psykoterapiamenetelmien lisäksi myös kognitiivisen psykoterapian menetelmiä, mindfullnesia ja EFT-tapping -menetelmää.

 

Voit tulla tapaamaan terapeuttiamme kerran tai useammin. Yksilöterapian lisäksi tarjoamme myös pariterapiaa.

 

 

My Fascia Mind terapeutti

 

Olen Sanna Kallio neljän lapsen äiti, puoliso ja Havannan koiran omistaja. Peruskoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Työurani erityislasten opetuksessa johdatti minut 2010 vuoden tietämillä psykologian opintojen pariin, joiden kautta löysin erilaiset terapiamenetelmät. Valmistuin kesällä 2018 ratkaisukeskeisestä psykoterapiakoulutuksesta. Terapiatyötä olen tehnyt helmikuusta 2016 lähtien.