top of page

TAMPERE

Sammonkatu 64 (sisäpiha)

33540 Tampere

tampere@myfascia.fi

p. 044 901 6117

Ota yhteyttä aina ensisijaisesti hoitavaan

terapeuttiisi.

Avoinna:

Sopimuksen mukaan.

  • Instagram
  • Facebook

Meillä käy Smartum, E-Passi ja Edenred!

Tampereella sinua palvelee:

TAMPEREEN MYFASCIA STUDION PALVELUT

 

Tampereen MyFascia Studio on palvellut asiakkaita huhtikuusta 2020 alkaen ja tarjoaa asiakkailleen monipuolista palvelua hyvinvoinnin parissa! Tutustutaan hieman tarkemmin siihen, mitä kaikkea studiolta löytyykään!

fa6aee30-dfa0-4622-b25b-d8c92d0f00f9.jpg
 MyFascia hoidot

Pääosassa ja kaiken pohjana on MyFascia hoidot. Studion MyFascia terapeuteilla on hallussa niin ennaltaehkäisevä hoito, arpien hoidot, akuutin ja kroonisen kivun hoito, vauvojen ja lasten hoitaminen sekä rentouttava MyFascia hoito. MyFascia Rentoutus- hoito tehdään lempeitä hoitotekniikoita käyttäen, kuten myös vauvojen ja lasten hoidot eli jos olet joskus kuullut MyFascia hoidon olevan kivuliasta niin ei hätää, hoito on mahdollista tehdä myös erittäin lempeästi. MyFascia terapeuttimme Sanni Mero on lisäksi erikoistunut odottavien ja synnyttäneiden äitien hoitamiseen sekä lantionpohjan fysioterapiaan. Sanni on koulutukseltaan myös fysioterapeutti ja nykyisin hän yhdistääkin MyFascian ja Äitiysfysioterapian hienosti palveluissaan. 

Hieronnat

Studiolta on myös saatavilla klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa. Klassista ja urheiluhierontaa on saatavilla niin 45 minuutin hoidoista aina 120 minuutin hoitoihin asti asiakkaan toiveen mukaan.

LPG-hoidot

MyFascia Studion terapeutti Janiina Rahkonen on erikoistunut myös LPG-hoitoihin. LPG on hoitomuoto, jota käytetään fysioterapiassa esimerkiksi kivun lievitykseen, urheiluvammojen hoitoon, palautumista tehostamaan sekä kuntoutuksessa ennen ja jälkeen leikkaukseen. Hyvinvointihoitona LPG soveltuu rentoutumiseen, aineenvaihduntaa tehostamaan ja lievittämään stressiä. Kauneudenhoidossa LPG:tä voi hyödyntää kasvohoidossa, vartalon muokkauksessa, selluliittihoidoissa ja ihon kiinteytyksessä. Janiina tarjoaa uusille asiakkailleen 20 minuutin ilmaisen tutustumiskerran LPG hoitoon. LPG:stä voit lukea lisää tästä: https://www.myfascia.fi/lpg-hoidot

EMG, Lihasten toiminnallinen analyysi

Toisinaan lihasten aktivoitumisen kanssa saattaa olla haasteita. Heikkoa aktivaatiota voi olla itse hankala tunnistaa ja tällöin EMG toimii loistavana apuna. EMG:llä testataan pintalihasten toiminnallista aktivaatiota. Sen avulla havaitaan heikosti aktivoituvat lihakset ja löydetään juuri asiakkaalle sopivat harjoitteet. EMG toimii hyödyllisen apuna myös leikkausten jälkeen ja toistuvissa vaivoissa.

MyFysioterapia

Fysioterapeutin vastaanotolla tutkitaan, kartoitetaan ja hoidetaan erilaisia muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, kipua ja vammoja. Myös purentaelinfysioterapiaa on tarjolla, jossa hoito kohdistuu purentalihasten, pään, kaularangan, leukanivelen ja niskahartiaseudun alueelle. 

 

Dry needling eli kuivaneulaus

Kuivaneulaus sopii hyvin MyFascia- hoitojen tueksi, sillä se on erittäin tehokas hoitomuoto triggerpisteiden käsittelyyn ja fascian rentouttamiseen. Dry Needling (DN) tehdään steriileillä akupunktio neuloilla. Neulan pistos stimuloi supistuneita lihassäikeitä ja vähentää tulehdusta, parantaa verenkiertoa sekä lievittää paikallista jännitystä pitkäaikaisesti. Neulotus myös ”akutisoi” alueen, eli jos sinulla on kroonistunut vaiva, neuloilla siitä saadaan akuutti, jolloin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät.

Muut palvelut

  • Personal Training

  • Fascia- Liikkuvuus workshop tilauksesta

  • Äitiys workshopit tilauksesta

Studiolla asiakkaita vastassa on allergiaystävällinen terapiakoira Peto. Peto on Bichon Frise ja hän on jo ehtinyt hurmata asiakkaat kiltteydellään ja rauhallisuudellaan. 

bottom of page