top of page
Pilatesohjelma 1.jpg
UUTTA MYFASCIAN VERKKOKAUPASSA:
Tuulian pilatesohjelma kotiharjoitteluun!

 

Tuulialta ja Mikalta on paljon pyydetty pilatestunteja ja harjoitusohjelmia, joita voisi itse tehdä netin kautta oman aikataulun mukaan. Nyt on ensimmäinen ohjelma saatu valmiiksi! 

Tässä pilatesohjelmassa keskitytään yläraajan avaamiseen sekä olkapäihin ja hartiarenkaaseen pakaroita ja keskivartaloa unohtamatta. Videolla on selkeät ohjeet harjoitteista ja Tuulia ohjaa sinut sujuvaan harjoitteluun.

my_logo.png
KEVÄÄN 2024 MYFASCIA KOULUTUKSET
LÖYTYVÄT NYT KALENTERISTA!

Kevään 2024 koulutuskalenteri valmistunut MyFascia koulutusten osalta! Katso koulutuspäivät ja ilmoittaudu mukaan!

Muut faskiakoulutukset Hakkarin Helmessä Lempäälässä löydät Hakkarin Helmen sivuilta.
MIELELLÄÄN LIIKKEESSÄ
- kirja nyt myynnissä!

Tämä kirja on tarkoitettu avuksesi palauttamaan, säilyttämään ja kehittämään kehosi toimintaa. Tavoitteena on tasapainottaa, motivoida, vahvistaa ja pitää sinut hyvinvoivana. Kirjassa olevat harjoitteet kuormittavat kehoasi monipuolisesti jokaiseen liikesuuntaan. Harjoitteita voit helpottaa tarvittaessa alkuun, jotta pääset liikkeeseen mukaan. Älä takerru liiaksi liikkeen oikeaoppiseen suorittamiseen tai hengityksen rytmiin. Tärkeämpää on se, että yrität ja liikut päivittäin. Tunnustele liikettä kehossasi. Kirjan ovat kirjoittaneet Tuulia Luomala ja Mika Pihlman.

 

 

Uusi verkkokurssi on nyt saatavilla!! 

 

Oletko pohtinut paljasjalkakenkiin siirtymistä? 
Miten se tehdään? Mikä on kengän merkitys? Miten valitsen itselleni sopivan kengän? Miten testaan jalkaterän, nilkan, lonkan, lantion sekä rintakehän liikkuvuutta? Miten voin harjoitella tukeakseni luonnollista kävelyä?

Tutustu uuteen Polku luonnolliseen kävelyyn - verkkokurssiimme!

Tutustu uuteen oppimisympäristöön, josta löydät tällä hetkellä harjoitusohjelmia sekä stressin hallintaan sekä hermostoon liittyviä luentoja. Koulutukset sopivat kaikille. 

Klikkaa tästä tutustumaan: 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! 

MyFascia Hämeenlinna

  • Instagram
  • Facebook

MyFascia Lempäälä / Hakkarin Helmi

  • Instagram
  • Facebook

MyFascia Pirkkala

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page