top of page

LEMPÄÄLÄ / Hakkarin Helmi

Hakkarintie 5

37550 Lempäälä

Avoinna:

Arkisin klo 8–19

p. 040 536 6853

  • Instagram
  • Facebook

Hakkarin Helmessä sinua palvelee:

 

Tuulia.jpg

Tuulia Luomala

Ajavaraus vain puhelimitse

040 - 536 6853

 

tuulia.luomala@myfascia.fi

Mika.png

Mika Pihlman

Ajavaraus vain puhelimitse

0400 - 430 191 

mika.pihlman@myfascia.fi

MyFascia Studio Lempäälän palvelut
 

MyFascia hoidot
Pääosassa ja kaiken pohjana on MyFascia hoidot. Studion MyFascia terapeuteilla on hallussa niin ennaltaehkäisevä hoito, arpien hoidot, akuutin ja kroonisen kivun hoito, vauvojen ja lasten hoitaminen sekä rentouttava MyFascia hoito. MyFascia Rentoutus- hoito tehdään lempeitä hoitotekniikoita käyttäen, kuten myös vauvojen ja lasten hoidot eli jos olet joskus kuullut MyFascia hoidon olevan kivuliasta niin ei hätää, hoito on mahdollista tehdä myös erittäin lempeästi. 


Hieronnat
Studiolta on myös saatavilla klassista hierontaa sekä hermoratahierontaa. Hermoratahieronta on 90 minuutin hoito, klassista hierontaa on saatavilla niin 45 minuutin hoito sekä 60 minuutin hoito asiakkaan toiveen mukaan.


EMG, Lihasten toiminnallinen analyysi
Toisinaan lihasten aktivoitumisen kanssa saattaa olla haasteita. Heikkoa aktivaatiota voi olla itse hankala tunnistaa ja tällöin EMG toimii loistavana apuna. EMG:llä testataan pintalihasten toiminnallista aktivaatiota. Sen avulla havaitaan heikosti aktivoituvat lihakset ja löydetään juuri asiakkaalle sopivat harjoitteet. EMG toimii hyödyllisen apuna myös leikkausten jälkeen ja toistuvissa vaivoissa. 


Muut palvelut
•    Personal Training
•    TRE-ohjaus yksilöohjaus
•    Neurosonic


MyFascia Studio Lempäälän terapeutit Matti, Mika ja Tuulia

toivottavat Sinut sydämellisesti tervetulleeksi studiolle!

bottom of page