top of page

My Fascian tarina

Me kaksi kohtasimme. Toinen pilateksen ja ratsastuksen maailmasta, toinen kamppailulajien, voimaharjoittelun ja valmennuksen maailmasta.

  

Alussa meillä oli liike, sen harjoittaminen ja liikkumisen ilo. Pelkkä harjoittelu ei kuitenkaan tuonut haluttuja tuloksia. Jotain puuttui. Meille heräsi kysymys: Miksi?

  

Haimme vastauksia akupunktiosta, trigger-pisteistä, eri liikkeen hallintamenetelmistä ja toiminnallisesta harjoittelusta. Tiedon ja ymmärryksen polulta löysimme monta haaraa ja jokainen haara tarjosi oman merkityksensä. Yhdeksi merkittävimmistä vaikuttajaksi ihmisen hyvinvointiin löysimme faskian. Tältäkin tieltä  löytyi useampia polkuja, rentoutuksen kautta eteneviä sekä toiminnan häiriöitä korjaavia. Kaikelle on aikansa ja tarpeensa.

 

Faskioiden kautta ymmärsimme kehon kokonaisuutena ja sen miten toiminnan häiriöt vaikuttivat koko kehon toimintaan. Asiantuntijat ympäri maailmaa antavat oman tietoisuutensa polullemme ajatuksiamme tukien. Suorittamamme kansainväliset kurssit vahvistavat ja täydentävät anatomista ymmärrystämme.

 

Matka ihmiskehon sisään tarjoaa uuden ulottuvuuden ihmisen monimuotoisuudesta, jossa näemme eletyn elämän ja sen vaikutukset kehoon. Me emme ole kukaan samanlaisia. Tämän vuoksi MyFascia hoito on aina yksilöllistä ja asiakasta kuuntelevaa.

Asiakkaan oman kehon kuuntelu ja sen viestien ymmärtämisen opettelu on yksi pääelementeistä onnistuneessa hoitotyössä. Tämän asian opettelu on henkilökohtainen matka, niin meille, kuin meidän kanssamme kulkeville. Hoitotilanne on aina vuorovaikutusta, ajatusten vaihtoa, kehon tasapainotusta ja lopulta ongelmien ratkaisua.

 

Tuulia Luomala & Mika Pihlman
 

mika_tuulia.jpg

”Kehon kipupisteet ovat ovi kehon

sisälle. Autamme löytämään sen

mitä etsit. Me kuljemme vierelläsi.”

bottom of page