top of page

HÄMEENLINNA

Hallituskatu 17 B

13100 Hämeenlinna

Avoinna:

Ma - Pe klo 8-18

Lauantaisin klo 9-16

P: 050 355 4205

  • Instagram
  • Facebook

Hämeenlinnassa sinua palvelee:

MyFascia Hameenlinna.jpg

MyFascia Studio Hämeenlinnan palvelut
 

MyFascia hoidot
Pääosassa ja kaiken pohjana on MyFascia hoidot. Studion MyFascia terapeuteilla on hallussa niin ennaltaehkäisevä hoito, arpien hoidot, akuutin ja kroonisen kivun hoito, vauvojen ja lasten hoitaminen sekä rentouttava MyFascia hoito. MyFascia Rentoutus- hoito tehdään lempeitä hoitotekniikoita käyttäen, kuten myös vauvojen ja lasten hoidot eli jos olet joskus kuullut MyFascia hoidon olevan kivuliasta niin ei hätää, hoito on mahdollista tehdä myös erittäin lempeästi. 


Hieronnat
Studiolta on myös saatavilla klassista hierontaa sekä hermoratahierontaa. Hermoratahieronta on 90 minuutin hoito, klassista hierontaa on saatavilla niin 45 minuutin hoito sekä 60 minuutin hoito asiakkaan toiveen mukaan.


EMG, Lihasten toiminnallinen analyysi
Toisinaan lihasten aktivoitumisen kanssa saattaa olla haasteita. Heikkoa aktivaatiota voi olla itse hankala tunnistaa ja tällöin EMG toimii loistavana apuna. EMG:llä testataan pintalihasten toiminnallista aktivaatiota. Sen avulla havaitaan heikosti aktivoituvat lihakset ja löydetään juuri asiakkaalle sopivat harjoitteet. EMG toimii hyödyllisen apuna myös leikkausten jälkeen ja toistuvissa vaivoissa. 


Muut palvelut
•    Personal Training
•    TRE-ohjaus yksilöohjaus

•    Neurosonic


MyFascia Studio Hämeenlinnan terapeutti Matti toivottaa Sinut sydämellisesti tervetulleeksi studiolle!

bottom of page