top of page

My Fascia Hoito

 

My fascia hoitomenetelmä pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoito aloitetaan asiakkaan haastattelulla, jolla pyritään selvittämään kehoon tällä hetkellä vaikuttavat tekijät. Miksi joku asia vaivaa sinua juuri nyt, miksi se särkee, on kireä tai haittaa jokapäiväistä elämääsi? Varaudu siis alkuun kertomaan omasta historiastasi terapeutille. 

 

Haastattelun jälkeen terapeutti tutustuu kehoosi paremmin käsillään tutkimalla. Hoitomenetelmän valinnan kullekin hoitokerralle määrittelee haastattelu yhdessä terapeutin käsillään tekemän tutkimuksen kanssa. Olemme yksilöitä ja elimistömme reaktiot ovat hyvin erilaisia, joten on tärkeää jokaisen hoitokerran alussa tarkistaa sen hetkinen tilanne ja valita hoitotapa käsillä tehtyyn tutkimukseen perustuen.

 

Faskian hoitaminen vaikuttaa monilla eri tavoilla kehossamme. Hoidon avulla on mahdollista poistaa kipuja, ratkaista toimintahäiriöitä sekä rentouttaa. Tämän jälkeen on sinun hetkesi tukea oman kehon hyvinvointiasi tarkoin valituilla harjoitteilla. 

 

Hoitajamme kouluttautuvat jatkuvasti oman tiiminsä kanssa, My Fascia terapeutin missio on ratkaista ongelmasi. Hänellä on tukenaan verkosto ammattilaisia, jotka tukevat hoidon onnistumista parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hands In

Hands In

Bonding

Bonding

bottom of page