top of page

FYSIOTERAPIA

Fysioterapeutit ovat kuntoutusalan ammattilaisia. Fysioterapeutti ammattinimike on suojattu ja toimintaa valvovat aluehallintovirastot sekä Valvira. Fysioterapiaan kuuluu liikkeen, liikkumisen ja toimintakyvyn arviointi ja ohjaaminen. Fysioterapeutti voi ohjata, neuvoa, tehdä manuaalisia käsittelyitä sekä antaa fysikaalisia hoitoja. 

 

Fysioterapiassa on tarkoituksena edistää, palauttaa ja ylläpitää asiakkaan toimintakykyä suunnitelmallisen kuntoutusohjelman avulla. 

 

MyFascia -terapeuteista osalla on myös fysioterapeutin koulutus. Niinpä he ovat ammattilaisia auttamaan sinua myös liikkeen ja toimintakyvyn arvioinnissa. Meille sinulle voidaan suunnitella yksilölliset kuntoutusohjelmat ja -suunnitelmat vammojen sekä leikkausten jälkeiseen toipumiseen. Pitkäjänteinen kuntoutus palauttaa toimintakykysi ja kehon toiminnan mahdollisimman hyväksi vammojen jälkeen. Fysioterapiaan voi tulla akuutin tai kroonisen vamman hoitamiseksi. 

 

MyFascia -hoidoissa liike ja liikkeen hallinta on olennainen osa hoitotapahtumaa. Oma MyFascia -terapeuttisi suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivat harjoitteet kehosi toiminnan optimoimiseksi. Liikkeet, joita MyFasciassa käytetään pohjautuvat itämaiseen perinteeseen pehmeästä ja kuntouttavasta liikkeestä, jonka tarkoituksena on luoda kokonaisvaltaista hyvinvointia kehoa liikaa rasittamatta. 

bottom of page