Palvelut

MyFascia Huolto

 

Kaipaatko kehonhuoltoa, rentoutusta, parempaa unta tai lisää liikkuvuutta? 

 

MyFascian avulla optimoit kudostesi elastisuuden ja kehosi toimintakyvyn. Joustava keho jaksaa paremmin ja vähentää vammojen riskejä. Ennaltaehkäisevä kehonhuolto on hyvä tehdä muutaman kerran vuodessa, jotta alkavat ongelmat havaitaan jo varhaisessa vaiheessa.

 

Rentouttava hoito palauttaa kudoksia rasituksen jälkeen. MyFascia toimii kokonaisvaltaisena elvyttäjänä ja helpottaa niin psyykkistä kuin fyysistä stressiä.

Hoidon hinta alkaen 70€

MyFascia Sport

 

MyFascia tuo mitattavaa hyötyä niin huippu-urheilijalle kuin aktiiviliikkujalle. Kudosten elastisuuden optimointi parantaa liikkuvuutta ja parantaa suoritusta.

 

MyFascia-hoito tarkastelee liikkujaa kokonaisuutena. Saat tietoa kehosi rasittumisesta, liikeradoistasi sekä kehon tasapainosta ja kuormituksesta. Esimerkiksi kehon keskiasennon korjaaminen auttaa tehostamaan oikeiden alueiden aktivointia. Kun liikeradat vapautuvat, kehon ei enää tarvitse kompensoida jäykkyyksiä epäpuhtaalla liikkeellä.

Hoidon hinta alkaen 70€

MyFascia Kipu

 

MyFascia sopii niin toiminnallisen kivun kuin rakenteellisista tekijöistä johtuvien ongelmien hoitoon. 

 

Hoito on ongelmanratkaisua, jonka tavoitteena on pitkäänkin jatkuneen vaivan korjaaminen ja kehon vapauttaminen tasapainoiseen liikkeeseen.

 

Kehon sidekudoskalvo faskia on lihaksia tiheämmin hermotettu. Faskioiden manipulaatio onkin tehokas apu lihas- ja tukielinongelmien aiheuttamaan kipuun. 

Hoidon hinta alkaen 70€

MyFascia Akuutti

 

MyFascia sopii esimerkiksi nyrjähdysten ja venähdysten hoitoon. Lisäksi MyFascia helpottaa ja nopeutta murtumista toipumista.

 

Akuuttivammat kannattaa hoitaa hyvissä ajoin. MyFascia varmistaa, että vamma ei heijastu kehossa muualle ja rajoita liikkumista uusia ongelmia aiheuttaen.

Hoidon hinta alkaen 70€

MyFascia Arpi

 

Millaisia arpia MyFascia hoitaa?

  • Sektioarpi

  • Polven ja olkapään tähystysleikkauksen arpi

  • Muun tähystysleikkauksen arpi

  • Tekonivelleikkauksen arpi (mm. tekolonkka)

  • Selkäleikkauksen arpi

  • Onnettomuuden tai muun vamman aiheuttama arpi

 

Hoitamaton arpi voi kiristää kehoa. Esimerkiksi sektioarpi voi tuntua alaselkäkipuna tai lonkkaleikkauksen arpi koko lantion alueen särkynä. 

 

Hoito aloitetaan arven tutkimisella: kudosten kaikkien kerrosten tulisi liikkua vapaasti joka suuntaan, myös suhteessa alla oleviin rakenteisiin nähden. Puristuksissa oleva hermopääte tai kiinnikkeet voivat aiheuttaa kipua. MyFascia-käsittelyssä kalvorakenteiden liikkuvuus hoidetaan kuntoon ja kudosten elastisuus palautuu normaaliksi.

 

Usein arven hoitoon riittää yksi käynti. Hankalakin tekonivelarpi saadaan yleensä kuntoon muutamalla hoitokerralla.

Hoidon hinta alkaen 70€

MyFascia Lapsi

 

MyFascia-hoito sopii myös vauvoille, lapsille ja nuorille. Juuri lasten hoitaminen on erittäin tärkeää!

 

Jos vauva putoaa sängystä, lapsi kaatuu tai nuori vammautuu harrastuksissa tai liikenteessä, ongelma voi jäädä muhimaan, kunnes kolmikymppisenä tilanne on todella huono eikä ongelman alkusyytä välttämättä edes osata havaita. Ajoissa tehty faskiahoito voi ratkaista tilanteen ajoissa.

 

Pisimmät hoitoketjut alkavat omasta syntymästä. Sujuvassa alatiesynnytyksessä synnytyskanava muovaa vauvan pään luut ja faskiajärjestelmän luonnollisella tavalla. Sen sijaan sektiolla syntyneillä tai imukuppisynnytyksen kokeneilla lapsilla on usein ongelmia pään alueella. Faskian häiriöt voivat oireilla fyysisten vaivojen lisäksi esimerkiksi keskittymisen ja oppimisen vaikeutena tai puheentuoton viivästymisenä.

 

Sektiolla synnyttäneille naisille suosittelemme sektioarven hoitoa. Hoitamattoman sektioarven aiheuttama kireys voi oireilla esimerkiksi selkäkipuna.

Hoidon hinta alkaen 70€

MyFascia Mind

 

My Fascia Mind tarjoaa sinulle ratkaisukeskeistä keskusteluapua.

Ratkaisukeskeinen terapeuttimme on sinua varten monenlaisissa elämänvaiheissa ja erilaisissa elämän haasteissa ja kriiseissä. Kroonisten kipujen, erilaisten fyysisten vammojen tai sairauksien ja esimerkiksi synnytyksen jälkeisten haasteiden hoitamisessa ratkaisukeskeinen terapiakeskustelu tukee kuntoutumistasi.

 

Ratkaisukeskeisen terapiakeskustelun avulla sinulla on myös mahdollisuus tarkastella omaa elämääsi erilaisten näkökulmien valossa. Sinun on mahdollisuus vahvistaa itseäsi, löytää elämäniloa, saada apua, tukea ja selviytymistä tukevia välineitä erilaisiin elämänvaiheisiin, solmukohtiin ja kriiseihin.

 

Ratkaisukeskeisen terapeuttimme työskentely on lähtöisin sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Työskentelyssä käytetään ratkaisukeskeisen psykoterapiamenetelmien lisäksi myös kognitiivisen psykoterapian menetelmiä, mindfullnesia ja EFT-tapping -menetelmää.

 

Voit tulla tapaamaan terapeuttiamme kerran tai useammin. Yksilöterapian lisäksi tarjoamme myös pariterapiaa.

Hoidon hinta alkaen 80€

My Fascia Mind terapeutti

 

Olen Sanna Kallio neljän lapsen äiti, puoliso ja Havannan koiran omistaja. Peruskoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Työurani erityislasten opetuksessa johdatti minut 2010 vuoden tietämillä psykologian opintojen pariin, joiden kautta löysin erilaiset terapiamenetelmät. Valmistuin kesällä 2018 ratkaisukeskeisestä psykoterapiakoulutuksesta. Terapiatyötä olen tehnyt helmikuusta 2016 lähtien.

Sanna ottaa asiakkaita vastaan My Fascia Studiolla Pirkkalassa!

Katso vapaat ajat Sannalle ja varaa oma aikasi tästä!