top of page
Salla V..JPG

Salla Virtanen

Koulutettu hieroja, MyFascia-terapeutti sekä Kiinalaisen lääketieteen opiskelija. Keskityn kokonaisvaltaiseen hoitoon, rentoutuksesta ongelmanhoitoon. On vaivasi sitten kroonistunut, akuutti tai traumaperäinen, löydämme siihen varmasti ratkaisun. Kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikenikäisille, kehoasi kuunnellen.

 

Tervetuloa vastaanotolleni! 

Yhteystiedot

Salla Virtanen

My Fascia Pirkkala

050 328 0088

  • Facebook
  • Instagram

Tietoa minusta

Olen Salla Virtanen, koulutettu hieroja ja MyFascia-terapeutti. Hoitotyö on aina ollut lähellä sydäntäni ja urapolkuni onkin lähtenyt liikkeelle lähihoitajana. Tämän hetken opiskelut keskittyy Kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupunktioon. Siispä tarpeen mukaan tuen hoitoja akupunktiolla, kuivakuppauksella sekä guashalla.

 

Myfasciassa olen ollut mukana vuodesta 2016, joten vuosien varrella osaamista on kertynyt laajasti erinäisillä koulutuksilla.

 

Minua kiehtoo kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä kehon ja mielen yhteistyö. Olen henkilökohtaisessa elämässäni tehnyt valtavasti henkistä kasvua joka on auttanut myös omassa jaksamisessa ja työssä. Tärkeintä onkin löytää kehosta ne "pääsyylliset" kuin hoitaa vain oireita, koska oireita voi aiheuttaa myös henkiset kuormat.

 

Itselle tärkeää on monipuolinen liikkuminen luonnossa, tanssilliset ja luovat liikuntamuodot, kahvakuulailu, jooga, pilates, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Tärkeintä on oman kehon kuuntelu ja liikkuminen fiiliksen sekä jaksamisen mukaan.

 

Olen energettiinen ja intuitiivinen moniosaaja, joka osaa kuunnella asiakasta ja hänen tarpeita herkällä otteella. Hoitoni ovat aina asiakaslähtöisiä ja ne räätälöidään yksilöllisesti tarpeen mukaan.

 

Koska kokonaisvaltainen keho on itselle tärkeää, niin siksi koen tärkeäksi joka asian elämässä. Miten liikkuu, nukkuu, miten hermosto voi, miten lievittää stressiä ja mikä sitä aiheuttaa, mikä on suoliston kunto ja miten sen hyvinvointia voi itse tukea. Miten isot elämänmuutokset vaikuttavat kehoon ja miten mieli vaikuttaa kehon hyvinvointiin. Mietitään siis yhdessä sinulle parhain tapa hoitaa sinun kehoa.

 

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet!

 

Kehoasi kuunnellen, Salla 💜

bottom of page